torsdag 22. mars 2012

Maler golvet


Fra dette flotte golvbelegget: 

Via dette: 

Etter skraping og pussing, kvistlakk og silikonfuging: Liker det!! :)

Eg tenkte å legge ut ett eget innlegg seinare med framgangsmåte/advarsel
til andre som vurderer å male gamle golv ;)

10 kommentarer:

 1. ÅÅå for en jobb!! Kan tenke meg du har noen gode tips.. Så mange flotte innlegg nedover!! Likte masse, utrolig flotte rosetter! elsker rosetter! og for en leilighet dere skulle leie ut!? utrolig fantastisk ! god ide med garderobeskapene, hmm nytt prosjekt? :) Det har vært så travelt at jeg ikke har fått surfet så mye, men jeg må innom deg oftere skjønner jeg :D God helg! klem klem likte tipsene dine om sparkling hehe

  SvarSlett
 2. Tusen takk for raskt svar angående flisene! Og så hyggelig at du liker veggen med kalkmaling hos oss :) jeg har lyst på mer av den, kanskje på noen møbler neste gang, er kjempe fornøyd! Så jeg sier: bare kjøp den ;) du kommer nok ganske sikkert til å bli fornøyd om du gjør det :) Så flott gulvet ble forresten! Hilsen Ida :)

  SvarSlett
 3. For en jobb du har gjort! Skjønner godt vi ikke har sett mye til deg på bloggen i det siste. Tenkte på deg i morges og ble så spent når jeg så et innlegg fra deg nå. Så artig å følge med på oppussing.. Så herlig du får frem det gamle orginale selv om det er mye jobb.

  Ønsker deg en strålende helg og tid til å la såre muskler hvile seg litt!

  SvarSlett
 4. Jeg er så imponert over innsatsen deres. Sikker på at leiligheten blir fantastisk. :)

  Har malt gammelt tregulv før, og det var litt av en jobb kan jeg huske. Og den ble ikke mindre av at jeg lakket oppå med en lakk som flasset av, og dermed måtte pusse ned igjen og gjøre jobben en gang til. ;)

  Klem

  SvarSlett
 5. Hei :)

  Kom tilfeldigvis over bloggen din, og er veldig glad for at jeg gjorde det for her trivdes jeg godt :) Masse fine bilder:) Har lagt meg til som følger og gleder meg til å titte innom her fremover:)

  Og for en jobb dere har gjort! Gulvet ble jo helt nydelig!! :) har selv trehvitt (Les:gult!!) gulv, som jeg har sååå lyst på å male, men siden det er laminat sier husbonden at vi ikke skal male det nei...og han har sikkert rett ;) Men nå fikk jeg bare enda mer lyst da jeg ser hvor lekkert det ble hos dere :)

  Lykke til videre med oppussing og god helg :)


  Klem Lisa:)

  SvarSlett
 6. Hei og gratulerer så mye med kjempeinnsats og flott resultat, dette var en stor jobb!!! Imponerende!! Ha en super dag!

  SvarSlett
 7. Wow, for en jobb!!! Men resultatet ble jo kanonbra. Lykke til videre.
  :) Susanne

  SvarSlett
 8. Er det vannbasert maling du bruker ??

  Du har virkelig gjort en kjempejobb :)

  Klemmer

  SvarSlett
 9. Hei Loftkroken :)
  Takk :D
  Nei, det er (giftig) 2 komponents epoxy maling fra flugger...
  Me snakka med ein malar som meinte at ingen av dei nye, vannbaserte golvmalingane ville holde meir enn ett par år før dei måtte flikkast på. Når me i tillegg skulle ha helt blankt golv måtte det bli epoxy. Det anbefales ikkje til allergikere, eller der det skal vere små barn. Sikkert ikkje sunt for oss voksne heller, men eg syns det blir veeldig fint :)

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails